HomeServicii

Servicii

Transfer Aeroport Henri Coanda - Brasov / Brasov - Aeroport Henri Coanda

Aflata cu sediul in Brasov, compania noastra va asigura in conditii de lux, transportul catre si de la aeroportul din Bucuresti cat si in orice alta locatie din tara.

In aeroport după recuperarea bagajelor, la ieşirea din zona de securitate în partea dreaptă veţi fi întâmpinaţi de către şoferii noştri. Aceştia sunt îmbrăcaţi în costum şi vor avea postată la vedere pancarda cu numele dumneavoastră. După preluare veţi fi conduşi la maşina şi apoi la locaţia dorită.

Read more...

Transfer intre orase (Romania)

Dacă doriţi să ajungeţi din Brasov în altă locaţie din ţară o puteţi face utilizâd serviciul nostru de transfer între oraşe. Veţi beneficia astfel de o călătorie comoda şi relaxantă, întro maşină spaţioasă, eleganta, climatizată, având la dispoziţie un şofer profesionist gata să raspundă în orice moment oricărei solicitări din partea dumneavoastră.

Read more...

Transfer intern Brasov

Sunteti un om de afaceri sau doar un turist? Compania noastra va asigura transportul in Brasov pentru intalnirile de afaceri, conform programului dumneavoastra. Orice modificare de ultima ora, va fi luata in cosiderare si respecata, programul dumneavoastra putand fi modificat oricand conform dorintei dumneavoastra.

De asemenea, puteti face o calatorie la obiectivele turistice aflate in apropierea Brasovului cum ar fi : Poiana Brasov,Cetatea Rasnov, Castelul Bran,Castelul Peles, Sambata de Sus.

Read more...

Vacante sau Excursii

Vi s-a povestit despre frumusetile Romaniei? Doriti sa vizitati obiectivele turistice ale Romaniei?

Compania noastra va ofera tururi (circuite) personalizate in functie de alegerile clientilor. Va punem la dispozitie o masina sigura cu un sofer profesionist, pregatit in orice moment sa raspunda cererilor dumneavoastra.

Read more...

Servicii pentru nunti

limuzita pentru nunta